Produse Klingspor de top cu sistem de fixare X-LOCK

2020-06-22

Cele mai bine vândute produse Klingspor sunt disponibile acum și cu tehnologia de fixare X-LOCK

Prezentat de Bosch în anul 2019, sistemul X-LOCK pentru polizoarele unghiulare permite montarea discurilor de debitare sau șlefuire cu un singur clic. Clienții care folosesc polizoare Bosch cu tehnologia X-LOCK se pot bucura acum de avantajele discurilor Klingspor, deoarece produsele Klingspor de top sunt acum disponibile și cu tehnologia X-LOCK.

Klingspor A 46 TZ X-LOCK       Klingspor Gama X-LOCK


Sistemul fixare X-LOCK reduce timpul necesar schimbării discului la doar cinci secunde, înlocuind etapele necesare în cazul polizoarelor clasice. Acum, cele mai bine vândute produse Klingspor sunt disponibile și în varianta de fixare rapidă X-LOCK, în diferite dimensiuni, diametre sau granulații: discuri de debitare, discuri de polizare, fibrodiscuri și suporți de fixare pentru fibrodiscuri, discuri lamelare frontale și discuri diamantate de debitare:

Produse Klingspor X-LOCK


A fost foarte important pentru noi, nu doar să oferim clienților noștri produsele potrivite pentru noile unelte, ci și ca aceste produse să îndeplinească înaltele standarde de calitate pe care le respectă toate produsele Klingspor. Din acest motiv produsele au fost testate intensiv, iar procesul de producție a fost adaptat individual la noul sistem.” a spus Ibraim Lapa, Head of Business Development la Klingspor. Produsele din gama Klingspor X-LOCK respectă toate recomandările oSa și au aceeași performanță și fiabilitate ca și produsele clasice, fără X-LOCK. Astfel, clienții pot beneficia de noua tehnologie Bosch fără a fi nevoiți să renunțe la produsele Klingspor!"


Vă invităm să descoperiți gama de produse Klingspor X-LOCK în catalogul nostru specializat: