Klingspor prezintă: DT 600 ACM Supra - Discul de debitare diamantat pentru toate tipurile de metal

2021-05-12

Un disc de debitare diamantat pentru metal? Sună ciudat când afli prima dată despre el. Dar, cu noul DT 600 ACM Supra, Klingspor oferă utilizatorilor săi o alternativă la discurile de debitare clasice, pe bază de rășini.


Indiferent dacă discurile pentru debitarea metalelor se află la comercianți sau la utilizatorii industriali, se întâmplă adesea ca aceștia să neglijeze recomandările privind depozitarea discurilor, informațiile privind durata de viață sau gradul de uzură al acestora. Se întâmplă frecvent ca, după folosire, discul de debitare să rămână montat pe polizorul unghiular, fiind astfel expus la deformări sau intemperii.

Noul disc de debitare diamant DT 600 ACM Supra oferă soluția:  va rămâne stabil și robust - fără dată de expirare - gata oricând de o nouă utilizare!

disc diamantat pentru metal DT 600 ACM Supra


Da, chiar taie toate tipurile de metal !

Abrevierea ACM din denumirea discului DT 600 ACM Supra înseamnă All-Cut-Metal - și acest nume spune totul: „Intenția noastră a fost să lansăm un disc de debitare diamantat care să ofere performanțe fără compromisuri la tăierea metalului”, subliniază Oleg Bergheim, manager de produs la Klingspor. „DT 600 ACM taie prin fier, oțel sau fontă la fel de ușor precum taie și prin metale neferoase sau oțel inoxidabil!”. Această capacitate face ca DT 600 ACM Supra să fie primul disc de debitare diamantat din gama Klingspor care taie cu adevărat toate tipurile de metal.


Nenumărate tipuri de aplicații

DT 600 ACM Supra este discul ideal pentru orice meșter amator sau profesionist în construcții care continuă să se confrunte cu provocarea de a tăia tot felul de metale rapid și eficient. Indiferent dacă este folosit de instalatori pentru tăierea conductelor de cupru, de constructorii de acoperișuri la tăierea jgheaburilor de zinc sau de producătorii de beton armat la tăierea plasei de armare - discul DT 600 ACM  trece orice provocare cu brio. Mai mult, își va menține diametrul intact chiar și după un număr mare de tăieturi, garantând astfel adâncime constantă a tăieturii.

DT 600 ACM Supra datorează versatilitatea sa extraordinară segmentelor de tăiere brazate în vid, care sunt extrem de agresive și durabile datorită grosimii de doi milimetri a suportului. Conceput pentru utilizare cu polizorul unghiular, discul DT 600 ACM Supra este disponibil imediat în diametre de 115 mm, 125 mm și 230 mm. Este potrivit pentru aplicații de tăiere umedă și uscată. Bineînțeles, acest disc este certificat oSa și îndeplinește cele mai stricte standarde de siguranță, completând astfel gama extinsă de produse performante Klingspor.


Accesați link-ul de mai jos pentru a afla specificațiile complete ale discurilor de debitare diamantate pentru toate tipurile de metal DT 600 ACM Supra:

https://www.klingspor.ro/produse/discuri-de-taiere-diamantate/dt-600-acm-supra