Debavurare. Curățare. Structurare. Noua gamă de perii de sârmă Klingspor.

2021-05-20

Ce au în comun periile rotunde, periile conice, periile în formă de cupă și periile tip pensulă? Acestea și multe altele fac acum parte din gama extinsă de produse Klingspor.

Prin noua gamă de perii de sârmă Klingspor oferă acum utilizatorilor posibilitatea de a îndepărta murdăria rezistentă, resturile de bavură sau rugina cu ustensile fabricate conform standardelor de calitate cu care Klingspor i-a obișnuit.

perii de sarma Klingspor


Periile de sârmă sunt de obicei utilizate la prelucrarea metalelor, pentru îndepărtarea rapidă și ușoară a murdăriei de pe suprafețele metalice. Periile de sârmă de înaltă calitate ar trebui, prin urmare, să fie nelipsite din trusa de scule a oricărui meșter, deoarece performează la fel de bine cu ajutorul sculelor electrice, dar și în aplicații de șlefuire manuală.

De ani de zile clienții continuă să ne întrebe dacă avem în ofertă și perii tehnice. Suntem încântați că putem oferi acum clienților noștri o gamă extinsă și bine structurată de perii”, declară Anton Bodrin, Head of Product Management la Klingspor.

perie Klingspor BRS 600 Zperie Klingspor BRS 600 P


Multiple variante pentru rezultatul perfect

Klingspor oferă aceste unelte practice și versatile, în numeroase variante. Indiferent dacă au sârmă răsucită sau ondulată, dacă sârma este fabricată din oțel sau oțel-inox premium, din sârmă de alamă sau sârmă cu peri de poliamidă: gama largă de perii de sârmă Klingspor oferă instrumentul potrivit pentru orice aplicație.

Gama de produse Klingspor oferă, de asemenea, o mare varietate de forme:

  • perii rotunde pentru prelucrarea și finisarea cordoanelor de sudură;
  • perii rotunde pentru curățarea cordoanelor de sudură U / V în conducte, țevi sau racorduri;
  • perii conice pentru lucrul în zone greu accesibile;
  • perii în formă de cupă pentru curățarea suprafețelor mari;
  • perii tip pensulă cu tijă pentru curățarea găurilor, a țevilor sau adânciturilor.

În completarea selecției de produse, Klingspor oferă de asemenea, perii manuale de înaltă calitate, care pot fi utilizate pentru curățarea suprafețelor și curățarea manuală cordoanelor de sudură. Datorită mânerului ergonomic, aceste perii se potrivesc perfect în mână.

perie Klingspor BT 600 Zperie Klingspor BT 600 W


Calitate dovedită Klingspor

Catalog perii de sarma KlingsporPeriile de sârmă proiectate de Klingspor sunt instrumentele perfecte pentru prelucrarea suprafețelor într-un mod rapid și eficient. Testele complete de calitate garantează funcționarea acestor perii cu fiabilitate maximă chiar și după multiple utilizări. Aceste perii tehnice vor impresiona prin excelenta lor concentricitate; firele lor sunt ancorate ferm în suport și, prin urmare, vor rezista chiar și la cele mai dificile sarcini.

Pentru a se asigura că produsele sunt folosite în mod corect, Klingspor oferă utilizatorilor un ghid de utilizare sub forma unei broșuri dedicate noii game de perii de sârmă și disponibilă pentru descărcare gratuită.