Aceeasi adresa. Design nou. Mai mult continut

2017-10-24

Klingspor relanseaza site-ul sau web cu multe functii noi

Klingspor relanseaza site-ul sau web cu multe functii noi

Producatorul de mijloace abrazive Klingspor din Haiger si-a revizuit aparitia sa online. Noul site web nu se prezinta doar in design actualizat, ci, de asemenea, cu multe functii noi. Elementul central al site-ului este o cautare interactiva a produselor, care dirijeaza utilizatorul pas cu pas pentru solutionarea problemei lui individuale legate de slefuire sau taiere. O interfata intuitiva pentru utilizator si un design responsiv optimizat pentru utilizarea mobila asigura gradul de utilizare excelent pe toate aparatele, de la calculatoare la smartphone-uri.

Decisiv pentru relansare a fost faptul ca site-ul web a fost conceput in mod tintit in functie de nevoile utilizatorului. Acest lucru este valabil atat pentru selectarea si pregatirea continutului precum si pentru includerea lor intr-o navigatie clara, prin care se navigheaza prin putine click-uri. Functiile utilizate frecvent, cum ar fi Cautare produse, Contactul cu departamentul de desfacere Klingspor si cautarea cuvintelor cheie care depaseste o singura pagina, pot fi accesate direct din orice punct al site-ului web.

Expertiza transmisa usor de inteles: lexiconul din domeniul slefuirii

Alaturi de informatiile cu privire la produse concrete, noul site web include si un lexicon din domeniul slefuirii cu informatii detaliate cu privire la taiere, slefuire si finisare precum si la uneltele utilizate pentru aceasta. Aici se explica in mod detaliat, fundamentat si usor de inteles pentru utilizator, indiferent ca acesta este profesionist sau amator, tot ce trebuie stiut pentru a obtine un rezultat optim. Cuvintele cheie si subiectele variaza de la depozitarea corecta a mijloacelor abrazive, la avantajele si dezavantajele diferitelor tipuri de granulatie pana la aspectele legate de siguranta, cum ar fi viteza maxima de lucru si viteza minima de rupere.

 

Startseite

 

Interfata intuitiva pentru utilizator si design-ul responsiv optimizat pentru utilizarea mobila asigura noului site web Klingspor gradul de utilizare excelent pe toate aparatele, de la calculatoare la smartphone-uri.

 

Intreprinderea

De peste 100 de ani Klingspor stabileste la nivel mondial noi standarde in tehnologia slefurii. In fabricile de productie sunt fabricate peste 50.000 de articole, printre altele, din grupele de produse mijloace abrazive pe substrat, discuri de taiere, discuri de asperizare, discuri perie abraziva si roti perie abraziva pentru cele mai diverse aplicatii de slefuire. Cele 36 de fabrici de productie si unitati de desfacere distribuite in intreaga lume cu peste 2.700 de angajati permit o adaptare flexibila la nevoile pietelor regionale. Pentru serviciul de consultanta la nivel mondial dispunem de peste 300 de reprezentanti de vanzari, tehnicieni si ingineri cu inalta calificare.