Promoția Toamnei 2021 - Regulament și Oferta pentru Distribuitori

Klingspor România are plăcerea să vă transmită Campania „Promoția Toamnei de la Klingspor” sub forma a două cataloage distincte:

> Catalogul cu OFERTA pentru magazine și utilizatori finali, cod TOAMNA_21

Produsele prezente în acest catalog și ofertele asociate vor fi promovate către toți utilizatorii finali, în pagina specială dedicată promoției, precum și prin cataloage tipărite și afișe pentru magazinele participante înscrise la Campanie. Această campania va fi promovată începând din data de 6 Septembrie 2021, data de la care va începe oficial și în magazine.

> Catalogul cu OFERTA pentru Distribuitori, cod DEALER_21

Produsele prezente în acest catalog și ofertele asociate sunt oferite exclusiv dumneavoastră distribuitorilor autorizați Klingspor România
 

> Achizițiile de produse din ambele cataloage se pot face începând din 30 August 2021

* Produsele din OFERTA pentru magazine și utilizatori finali, cod TOAMNA_21, vor putea fi achiziționate până la 22 Octombrie 2021

* Produsele din OFERTA pentru Distribuitori, cod DEALER_21, vor putea fi achiziționate doar pe 30 și 31 August 2021,
cu posibilitatea de prelungire până la 29 Septembrie 2021, conform regulamentului

Pentru articolele comune, beneficiile din  OFERTA pentru Distribuitori (cod DEALER_21) nu se cumulează cu beneficiile din  OFERTA pentru magazine (cod TOAMNA_21)


IMPORTANT:

 • Toate produsele, ofertele, promoționalele, cadourile și gratuitățile oferite sunt valabile în limita stocului disponibil. Comenzile vor fi onorate în limita stocurilor.
 • Vă rugăm să ne transmiteți cât mai rapid formularele completate cu acordul de participare, pentru a vă putea transmite în timp util, pentru magazine, afișele și cataloagele Campaniei adresate utilizatorilor finali.
 • Comenzile vor fi transmise exclusiv prin portalul My Klingspor și vor menționa obligatoriu codul aferent fiecărei oferteTOAMNA_21sau DEALER_21
 • Comenzile pentru produsele participante la Campanie vor conține exclusiv produse din unul dintre cataloage, fără a se adăuga și alte produse și fără a amesteca produsele din ambele cataloage
 • Vom onora strict comenzile care întrunesc cumulativ toate cele 3 condiții: sunt plasate prin portalul My Klingspor, conțin exclusiv produse participante la Campanie și vor menționa obligatoriu codul promoțional
 • Vom onora strict comenzile lansate de distribuitorii înscriși la Campanie, prin furnizarea acordului de participare
 • Ne rezervăm dreptul de a nu onora comenzi pentru Distribuitorii înscriși la Campanie care nu oferă posibilitatea clienților finali de a face achiziții prin intermediul magazinelor online, magazinelor proprii sau ale partenerilor (Ex. Distribuitori înscriși cu depozite sau sedii sociale)
 • magazin online reprezintă site-ul web ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a cumpăra online produse
 • magazinele online participante la Campanie trebuie să afișeze pe prima pagină banner de promovare a Promoției și să semnalizeze produsele Klingspor participante la Promoție
 • în cazul în care doriți să listați Catalogul Promoției pe site-ul dumneavoastră vă rugăm să folosiți link-ul către site-ul Klingspor România menționat mai jos. Este interzisă postarea Catalogului sub formă de fișier direct pe site-urile partenerilor!

Comenzile transmise fără menționarea codului promoțional sau care conțin și alte produse în afara celor participante la Promoție
VOR FI PROCESATE LA PREȚ STANDARD, FĂRĂ BENEFICII.1. ÎNSCRIEREA LA CAMPANIE

 • Pentru înscrierea și participarea la Campania „Promoția Toamnei” este obligatorie completarea și transmiterea acordului de participare a Distribuitorului (și partenerului acestuia), pentru cel puțin un magazin fizic sau magazin online:
 • Formularul trebuie completat și transmis înainte de plasarea comenzilor.
 • Formularul trebuie completat pentru fiecare magazin fizic sau magazin online în parte.
 • Distribuitorii care nu dețin magazine proprii pot participa la Campanie prin intermediul magazinelor aparținând Partenerilor acestora, în acest caz este obligatorie transmiterea datelor Partenerului, ceea ce implică și acordul acestuia.
 • Formularul în format PDF se completează electronic cu datele solicitate și se retransmite completat, în același format, pe adresa de email: info@klingspor.ro2. CAMPANIA ADRESATĂ UTILIZATORILOR FINALI și derulată prin intermediul magazinelor fizice sau magazinelor online aparținând Distribuitorilor autorizați Klingspor România sau a Partenerilor acestora.

Campania adresată magazinelor și utilizatorilor finali se desfășoară în perioada 6 Septembrie – 22 Octombrie 2021 și va fi intens mediatizată, la nivel național, prin intermediul spoturilor Radio (Radio ZU, Pro FM și DIGI FM), a reclamelor Google Ads și YouTube Ads, precum și prin panouri publicitare amplasate în zone centrale ale Bucureștiului.

 • Magazinele fizice ce vor participa la Campanie vor trebui să afișeze la intrare, în loc vizibil, afișul în format A2 ce atestă participarea la Campanie. Afișele vor fi puse la dispoziție de Klingspor România.
 • Magazinele online ce vor participa la această Campanie vor trebui să afișeze pe pagina principală un banner ce anunță participarea la Campanie și să semnaleze corespunzător produsele și ofertele din cadrul Campaniei. Bannerele de promovare, în variate tipo-dimensiuni, vor fi puse la dispoziție de Klingspor România. Oferim de asemenea posibilitatea de adaptare a dimensiunilor bannerului conform cerințelor dumneavoastră.
 • Magazinele fizice și magazinele online ce vor derula Campania „Promoția Toamnei” vor fi listate pe site-ul Klingspor România, în pagina specială dedicată Promoției.
 • Produsele din cadrul Campaniei „Promoția Toamnei” se vor achiziționa în cantitate conform Promoției, dar nu mai puțin de o unitate de ambalare (ex: cumperi 3 discuri de debitare și primești discount = cantitate minimă de comandă: o cutie de 25 discuri de debitare).

Click pe imagine pentru a descărca

formularul de acord pentru participarea
la campanie, în format PDF

Formular acord


Click pe imagine pentru a descărca
Oferta specială pentru Distribuitori
în format PDF (cod DEALER_21)
Oferta distribuitori

Click pe imagine pentru a descărca
Oferta pentru magazine și utilizatori finali
în format PDF (cod TOAMNA_21)

Descarca catalogul Promotiei


RESURSE PENTRU MAGAZINELE ONLINE:


Arhiva ZIP
ce conține:

 • imagini ale produselor participante la Campanie,
 • imagini ale promoționalelor oferite CADOU 
 • imagini ale produselor oferite GRATIS:
Link: Klingspor_imagini_Produse+Cadouri.zipArhiva ZIP ce conține:

 • bannere web „Promoția Toamnei de la Klingspor”, pentru afișare pe prima pagină a magazinului online
Bannere disponibile în diferite dimensiuni. Pentru dimensiuni personalizate vă rugăm să ne contactați


Link:
 Bannere_Web_Promotia_Klingspor.zip


LINK-URI UTILE:

 

  • Lista cu magazinele fizice și online
   participante la Campanie
   (se actualizează pe măsură ce recepționăm formularele de înscriere)
   Link:
   Apasă pentru deschidere