Sigur - Calitatea noastra

Cercetare si dezvoltare

Inovație la nivel mondial

Peste tot în lume experții noștri stabilesc etaloane la dezvoltarea ulterioară a tehnologiilor de șlefuire și de tăiere. Cu personal de înaltă calificare și cea mai recentă tehnologie în laboratoarele noastre și câmpurile de testare și în strânsă legătură cu utilizatorii produselor noastre, se pune aici baza pentru calitatea și siguranța uneltelor noastre de înaltă performanță.

 

Bildmotiv Innovation
Ingineri, absolventi de facultate si experti in aplicatii cu calificare superioara reprezinta nucleul echipei Klingspor pentru cercetare si dezvoltare. Ei asigura imbunatatirea continua a produselor noastre.
Bildmotiv Innovation
 
Bildmotiv Innovation
Masinile, laboratoarele si atelierele de testare ultra-moderne constituie piatra de temelie pentru o calitate inalta si siguranta garantata a produselor noastre.
Acest videoclip nu poate fi vizualizat deoarece setările de confidențialitate nu permit acest lucru. Faceți clic aici pentru a le schimba.

 

Lansari de produse si inovatii de produse de succes

Wasserfestes Schleifpapier
Hartie abraziva impermeabila
Hochtourige Trennscheiben
Discuri de taiere cu turatie ridicata
Schruppscheiben
Discuri de polizare
Schleifmopräder
Perii abrazive
Schleifmopteller
Discuri lamelare frontale

 

ProductieLocul in care omul si tehnologia se completeaza reciproc

 

Fabricile noastre de productie se disting prin utilaje ultra-moderne si personal instruit foarte bine. Calitatea inalta a sculelor o asiguram prin controlul complet al tuturor detaliilor de productie: de la achizitia de materii prime si fabricarea produselor pana la livrarea catre clientii nostri.

Exemplu: Productia noilor noastre scule diamantate

Produktion
Toate pulberile sunt transformate în granulatii utilizând cele mai noi tehnologii și utilaje. Aceste procese de productie se efectueaza in camere climatizate special.
Produktion
Granulatiile sunt turnate apoi in forme prin respectarea celor mai mici tolerante intr-o presa la rece extrem de precisa.
Produktion
Productia noastra este monitorizata in permanenta de catre angajati independenti si instruiti special din departamentul de control al calitatii. Alaturi de verificarea dimensiunilor, greutatilor precum si a duritatii si densitatii segmentelor, si sculele diamantate finite sunt supuse unui control atent.
Produktion
Tote segmentele sunt atasate, prin sudura laser, de discul suport. Aplicarea acestor tehnologii ultramoderne este esențială pentru fiabilitatea operațională a sculelor produse de catre noi.

 

Asociatii profesionale si certificariCalitatea si siguranta -
criterii-cheie
Calitatea si siguranta in utilizare sunt criterii-cheie in dezvoltarea si fabricarea produselor noastre. O productie ecologica, performanta superioara a produselor si protectia maxima a utilizatorului sunt in centrul preocuparilor muncii noastre de zi cu zi.

oSa Logo

oSa® – Centrul de competenta pentru siguranta produselor abrazive

Klingspor este membru fondator al oSa®. Organization for the Safety of Abrasives (Organizatia pentru Siguranta Produselor Abrazive) este o asociatie voluntara a producatorilor de scule abrazive. Toti membrii se angajeaza sa respecte toate standardele europene de siguranta aplicabile sculelor abrazive si sa promoveze si sa impuna reglementari stricte de productie si testare. oSa® confirma acest angajament prin acordarea certificarii sale la nivel mondial. Aceasta inseamna pentru utilizator o securitate de utilizare sporita si pentru comerciant un risc de raspundere redus.

Cele 7 criterii pentru siguranta oSa®

 • Angajamentul voluntar al producatorului
 • Producatorul sa fie dotat cu echipamente si competenta de testare
 • Management al calitatii certificat, cu procese documentate
 • Testari independente ale produselor
 • Audit de siguranta independent, realizat de experti externi
 • Monitorizarea si controlul regulat al productiei
 • Siguranta prin posibilitatea de urmarire a produsului inapoi pana la producator

Haken

Klingspor este un membru activ in urmatoarele asociatii profesionale:

 • Deutsches Institut für Normung (Institutul German pentru Standardizare)Logo: Deutsches Institut für Normung e.V.
 • DGQ: Deutsche Gesellschaft für Qualität (Societatea Germana pentru Calitate)Logo: Deutsche Gesellschaft für Qualität
 • FGS: Forschungsgemeinschaft Schleiftechnik (Asociatia de cercetare in domeniul slefuirii)FGS logo
 • FEPA: Federation of European Producers of Abrasives (Federatia producatorilor europeni de abrazive)Logo: Federation of the European Producers of Abrasives
 • oSa: Organization for the Safety of Abrasives (Organizatia pentru siguranta produselor abrazive)Logo: Organization for the Safety of Abrasives
 • VDS - Verband Deutscher Schleifmittelwerke e.V. (Asociatia germana a intreprinderilor de productie a abrazivelor)Logo: Verband Deutscher Schleifmittelwerke e.V.

 

Cititi in continuare …Compania noastra