Galben - Compania noastra

Istoric

De la producator de adeziv regional la companie familiala globala

De la infiintarea intreprinderii din anul 1893 am influentat istoria slefuirii moderne prin numeroase inovatii. Discurile de taiere si de polizare cu turatie ridicata, discurile lamelare frontale si periile abrazive sunt doar cateva din produsele abrazive imbunatatite semnificativ de noi si introduse cu succes in productia de serie.

1893 Johannes Friedrich Klingspor infiinteaza intreprinderea sa familiala.
1893 Johannes Friedrich Klingspor infiinteaza intreprinderea sa familiala.
1899 Companie incepe sa dezvolte si sa confectioneze produse abrazive
1926 Klingspor produce prima hartie abraziva impermeabila a Europei.
1926 Klingspor produce prima hartie abraziva impermeabila a Europei.
1950 Este inventat discul de taiere cu turatie ridicata Kronenflex®.
1950 Este inventat discul de taiere cu turatie ridicata Kronenflex®.
1972 Isi face aparitia discului lamelar frontal, revolutionar in acel moment.
1978 Klingspor infiinteaza in SUA prima filiala din afara Europei.
Haiger Sediul central din Haiger, Germania, cu peste 600 de angajati.
1996 In Polonia este finalizata prima fabrica de productie internationala.
2003 Klingspor GmbH devine Klingspor AG.
2015
Este deschisa noua fabrica pentru scule diamantate Klingspor. Este deschisa noua fabrica pentru scule diamantate Klingspor.
Klingspor sărbătorește 125 de aniKlingspor sărbătorește 125 de ani
2018
2020
Kronflex

Principiile companiei

Klingspor este o companie de familie organizata pe plan international, puternica si inovatoare pe piata sculelor de modelare a suprafetelor si prelucrare prin slefuire. Principalele domenii de activitate sunt abrazivele pe suport, precum si discurile de debitare si slefuire.

Obiectivul nostru suprem este satisfactia clientilor nostri. Pentru a-l indeplini, ne orientam deciziile antreprenoriale dupa urmatoarele idei:

▶ Performanta ridicata in mod constant a produselor noastre

Cu produsele competitive din punct de vedere al calitatii si pretului marca „Klingspor“ si „Kronenflex“, tintim sa ocupam o pozitie intre furnizorii de top in principalele tari industriale.

Furnizorii si prestatorii nostri de servicii sunt parteneri in competitie. Noi le impunem aceleasi etaloane privind calitatea si protectia mediului pe care ni le impunem si noua insine.

▶ consultanta tehnica calificata pentru clientii nostri pentru optimizarea proceselor lor de slefuire

Oferim un sprijin echitabil, individual si personalizat, precum si un suport logistic solid. Pentru achizitia unui produs veti primi un pret optim in functie de calitatea lui.

Klingspor 18282 edited

▶ un grad maxim de siguranta a prelucrarii pentru utilizatorii produselor noastre

Ne angajam sa imbunatatim in permanenta procesele si produsele noastre. Obiectivul nostru este „zero erori“.

▶ un sistem orientat spre proces de administrare al companiei Klingspor, care include domeniile calitate, mediu si siguranta muncii.

Ne-am angajat sa protejam mediul pe termen lung. Dorim sa utilizam resursele materiale intr-o maniera responsabila si sa eficientizam utilizarea acestora prin imbunatatiri permanente ale proceselor.

In masura posibilitatilor companiei noastre, facem tot posibilul ca produsele si procesele noastre sa afecteze cat mai putin utilizatorii si mediul. In procesele noastre de productie reducem consumul de energie si emisiile de CO2 pe termen lung pentru fiecare produs fabricat.

Fabricile noastre respecta cerintele legale privind ergonomia si siguranta la locul de munca.

Fiecare angajat in parte este responsabil pentru calitatea muncii sale.

Ordinea si curatenia la locul de munca sunt conditii standard pentru desfasurarea activitatii cu rezultate calitative si in conditii depline de siguranta.

▶ angajați cu înaltă calificare și motivare pentru atingerea obiectivelor noastre

Klingspor se prezinta ca un angajator atractiv si de incredere.

Klingspor sprijina cerintele fata de responsabilitatea sociala ale unei companii multinationale si valorile care stau la baza acesteia.

Relatia dintre angajati si conducere se caracterizeaza prin incredere si respect reciproc. Fiecare angajat trebuie sa stie ca performantele sale sunt necesare si calitatea muncii sale este apreciata.

Cadrele de conducere sunt si modele. Fiecare manager este responsabil pentru eficiența și disponibilitatea personalului său de a lucra prin selectarea candidatilor adecvati, formarea și indrumarea corespunzătoare a personalului.

Transferul treptat al sarcinilor, competentelor si responsabilitatilor catre angajati, permite managerilor dezvoltarea necesara a sferei de responsabilitati a angajatului, pentru a organiza cresterea companiei.

Photo Klingspor Polish team

Dorim sa asiguram independenta intreprinderii noastre si sa o dezvoltam continuu prin acordarea unei dobanzi peste medie pentru actionarii nostri.

Legile si reglementarile sunt respectate cu strictete in toate filialele Klingspor.

Filialele din Grupul Klingspor sunt o parte integranta a retelei internationale. Rezultatul comun este cel care conteaza.

Principiile companiei Klingspor se aplica tuturor filialelor din grupul Klingspor la nivel mondial.

 

 

Instruire, service, desfacere

In calitate de partener,
alaturi de dvs.

Instruire

In centrul nostru de instruire oferim clientilor, utilizatorilor si angajatilor cunostinte teoretice si abilitati practice de prima mana pentru utilizarea optima a produselor abrazive. Practicieni cu experienta ofera solutii concrete pentru probleme si argumentare pentru vanzari. Instruirile practice trateaza cele mai diferite materiale si se realizeaza pe masini stationare si portabile.

Contactati-ne >

 

Service

Service

Suntem in permanenta la dispozitia partenerilor nostri, fie telefonic, prin e-mail sau la fata locului. Angajatii nostri sunt familiarizati cu portofoliul nostru de produse si gasesc solutii pentru toate aplicatiile individuale.

 

Desfacere

Vertrieb

Prin cele 36 de filiale de productie sau desfacere din intreaga lume putem reactiona in mod flexibil la nevoile pietelor regionale si ale clientilor.

Contactati-ne >

 

Filiale Klingspor

La nivel mondial in apropierea dvs.

America

 • Stoney Creek, Canada
 • Hickory (NC), SUA
 • Tijuana, Mexic
 • Lima, Peru
 • Curitiba, Brazilia
 • Santiago, Chile
 • Buenos Aires, Argentina

Africa

 • Johannesburg, Africa de Sud

Europa

 • Kolding, Danemarca
 • Worksop, Marea Britanie
 • Sittard, Olanda
 • Leuven, Belgia
 • Haiger, Germania
  (fabrica)
 • Lviv, Ucraina
  (fabrica)
 • Bielsko-Biała, Polonia
  (fabrica)
 • Brno, Republica Ceha
 • Le Perray-en-Yvelines,
  Franta
 • Viena, Austria
 • Basel, Elvetia
 • Budapesta, Ungaria
 • Brescia, Italia
 • Belgrad, Serbia
 • Bucuresti, Romania
 • Sofia, Bulgaria
 • Madrid, Spania

Asia

 • Qingdao, Republica Populara China
  (fabrica)
 • Shanghai, Republica Populara
  China
 • Dubai, Emiratele Arabe
  Unite
 • Pune, India
 • Bangkok, Thailanda
 • Ho-Chi-Minh, Vietnam
 • Singapore, Republica Singapore

Australia

 • Sidney, Australia
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Karte der Klingspor Standorte

Întreprinderile noastre de producție

Întreprinderile noastre de producție conving prin utilaje ultra-moderne și personal instruit foarte bine. Calitatea înaltă a uneltelor o asigurăm prin controlul complet al tuturor detaliilor de producție: de la achiziția de materii prime la fabricarea produselor până la livrarea către clienții noștri.

Logo Haiger, Germania

DQS ISO 9001 Qualitymanagement  DQS ISO 14001 Environmental Management  DQS ISO 5001 Energy Management  Logo AEO Zertifizierung

Firma Klingspor a fost înființată în anul 1893 de către Johann Friedrich Klingspor în Siegen ca fabrică de clei. În anul 1899 firma a început să producă materiale abrazive. Aceasta a fost urmată de lansarea pe piață a unor numeroase inovații, cum ar fi șmirghelul rezistent la apă sau peria abrazivă. În anul 1955, firma împreună cu departamentul ei de producție s-a mutat la Haiger din landul Hessa, la circa 30 km de Siegen. Acolo se află și sediul central al concernului. În prezent, filiala are aproximativ 600 de angajați și o suprafață de 82.000 m².

Haiger Produktion

 

Logo Bielsko-Biała și Kozy, Polonia

DQS ISO 9001 Quality Management

În anul 1995 a fost înființată prima întreprindere de producție internațională, Klingspor Spolka z.o.o. în micul oraș Kozy. Doi ani mai târziu, a început producția acolo. În anul 2005 a fost adăugată încă o întreprindere de producție la Bielsko-Biała, la 10 km distanță. Acolo se află și administrația până în prezent. În cele două întreprinderi lucrează aproape 900 de angajați. În anul 2016 întreprinderea din Kozy a sărbătorit o aniversare specială: producerea discului de tăiere cu numărul un miliard.

BielskoBielsko-BiałaKozy Kozy

 

Logo Qingdao, China

CQC Certificate

Întreprinderea de producție Klingspor din portul chinezesc Qingdao a fost înființată în anul 2005. La doi ani de la punerea pietrei de temelie a noii fabrici a început producția și primul export al produselor. În ea lucrează aproximativ 150 de angajați pe o suprafață de 24.000 m².

Qingdao

 

Logo Velyki Mosty, Ucraina

DQS ISO 9001 Quality Management

În anul 2008, Klingspor a înființat o întreprindere de producție în comuna ucraineană Velyki Mosty, având o suprafață de producție de 3.000 m². Filiala are în prezent aprox. 200 de angajați și produce începând din anul 2015 și uneltele diamantate Klingspor de înaltă calitate cu utilaje de ultimă generație.

Lviv

 

 

Klingspor în cifre

In calitate de companie activa la nivel mondial suntem reprezentati pe toate continentele. Va prezentam aici cateva cifre care ilustreaza pozitia noastra intre cei mai mari cinci producatori de produse abrazive din lume.

Peste
50
de mii
de articole in portofoliu.
2.600
de angajatii in intreaga lume se ingrijesc in fiecare zi pentru satisfactia clientilor nostri
25.000
de metri patrati
de produse abrazive pe suport
5
Suntem printre primii cinci producatori de produse abrazive din lume.
In anul
1893
 a fost fondata intreprinderea familiala Klingspor.