Bun - Produsele noastre

Sortiment

Scule de inalta performanta pentru cerintele cele mai exigente

De la profesionisti pentru profesionisti. Avem peste 50.000 de scule de slefuire, taiere, frezare, lustruire si indepartat material in oferta noastra. Amploarea si profunzimea programului nostru ofera utilizatorilor, pentru fiecare cerinta, produsul potrivit - adesea chiar si in mai multe variante.

Klicken Sie für mehr Informationen Faceti click pentru informatii suplimentare
Discuri cu prindere rapida Afisarea produselor >
Discuri lamelare frontale Afisarea produselor >
Discuri de taiere Kronenflex® Afisarea produselor >
Discuri de polizare Kronenflex® Afisarea produselor >
Produse abrazive cu liant cauciucat Afisarea produselor >
Freze cu carburi metalice Afisarea produselor >
Discuri de taiere diamantate Afisarea produselor >
Discuri de slefuire diamantate Afisarea produselor >
Pânze de ferăstrău Afisarea produselor >
Suport de fixare Afisarea produselor >
Produse din pânză abrazivă nețesută Afisarea produselor >
Perii de sârmă Afisarea produselor >

Aplicatii

De la grosier pana la fin: Pentru fiecare material solutia corecta

Orice doriti sa prelucrati cu sculele noastre: Produsele de calitate Klingspor indeplinesc chiar si cele mai inalte cerinte privind calitatea suprafetei prelucrate, durata de viata a sculei si puterea de prelucrare.

Lucrarile de slefuire si de taiere a metalelor solicita foarte mult sculele folosite. Indiferent de ce metal doriti sa prelucrati: va furnizam si scula de slefuire potrivita. Vizualizarea tuturor produselor pentru metale, metale neferoase si otel inoxidabil
Metale, metale neferoase si otel inoxidabil
Materialele dure si fragile precum sticla si ceramica necesita in toate treptele prelucrarii lor scule de inalta calitate, sigure si precise. Noi am dezvoltat numeroase produse abrazive proiectate special pentru cerintele deosebite ale acestor materiale. Vizualizarea tuturor produselor pentru sticla si ceramica
Sticla, ceramica
Cu produsele noastre abrazive pentru prelucrarea plasticului, cauciucului si a pielii, veti obtine rezultate excelente si un aspect al slefuirii uniform la toate aplicatiile si piesele relevante. Vizualizarea tuturor produselor pentru plastic, cauciuc, piele
Plastic, cauciuc, piele

 

Aparate

Scula perfecta pentru fiecare etapa

Orice aparat doriti sa utilizati pentru a rezolva aplicatia dvs. individuala: produsele abrazive Klingspor ofera cea mai inalta performanta si rezultate fiabile la taiere, slefuirea materialelor si finisare.

trennen

Taiere

Taierea rapida si economica a materialelor este indispensabila clientilor nostri in multe domenii de utilizare. La fel de importanta ca si durata de viata lunga este siguranta la utilizarea uneltelor de slefuire care se rotesc rapid. Prin respectarea directivelor oSa si a normelor de siguranta europene EN 12413, sculele noastre de taiere indeplinesc cele mai inalte standarde de siguranta.

Materialabtrag

Indepartarea materialului

La sculele de indepartare a materialului este decisiv un comportament agresiv de slefuire si o indepartare de cat mai mult material posibil cu un efort fizic cat mai mic al utilizatorului.

Finish

Finisare

O finisare corecta trebuie sa produca suprafete netede si uniforme si rezultate de lucru care pot fi reproduse in mod consecvent. Sprijinim utilizatorii nostri in efortul lor de a realiza aceste obiective cu inovatii tehnologice precum ACT de acoperire antistatica.

Cititi in continuare … Calitatea noastra