Slefuirea placilor din fibre de lemn

Creșterea cerințelor legate de calitate și a cantităților de producție în contextul creșterii presiunii economice sunt factori majori în industria plăcilor.

Multiple posibilități de utilizare

Creșterea cerințelor legate de calitate și a cantităților de producție în contextul creșterii presiunii economice sunt factori majori în industria plăcilor. Soluțiile noastre complete sunt potrivite pentru șlefuirea de calibrare, intermediară și fină, printre altele, a următoarelor materiale:

  • Plăci de fixare/OSB
  • Plăci de fibre (HDF/MDF)
  • Materiale din furnir stratificat
  • Materiale compozite
  • Vinil

 

Și sunt adecvate pentru mașinile tuturor producătorilor de vârf, cum ar fi IMEAS, Steinemann, Heesemann și mulți alții.


Calitatea benzii asigură calitatea produsului

Pentru evitarea sigură a ruperii benzilor, semnelor de zgârieturi, umbrelor și dungilor longitudinale sunt necesare benzi de șlefuire de înaltă calitate și o instalație setată în mod optim. Pentru mijloacele noastre abrazive de înaltă performanță folosim materiale selectate, cum ar fi carbură de siliciu de înaltă calitate. Benzile au fost proiectate pentru o utilizare continuă și robustă și asigură o calitate excelentă a suprafeței.

Cu produsele noastre inovatoare și soluțiile gândite în detaliu, ajutăm întreprinderile să îndeplinească în mod sigur toate cerințele în ceea ce privește calitatea, eficiența și rentabilitatea.

Produse potrivite

Inapoi la cunostintele legate de slefuire