Noul Sortiment SB

De 130 de ani Klingspor este recognoscibil pentru produsele abrazive de înaltă calitate și de încredere pentru utilizatorii profesioniști. Începând cu vara anului 2022, profesioniștii care aveau nevoi punctuale sau cei care doreau să lucreze independent în gospodărie pot achiziționa acum o gamă largă de produse Klingspor în unități mici de ambalare.

Prin intermediul gamelor de produse destinate magazinelor de retail, Klingspor satisface nevoile specifice ale clienților prin unitățile mici de ambalare și seturi bine organizate. Datorită faptului că utilizatorii și-au exprimat în mod repetat dorința de a achiziționa produsele Klingspor în cantități mai mici, noua gamă pentru retail oferă o varietate de produse având granulații și dimensiuni diferite.

În total, noua gamă de produse pentru retail cuprinde aproximativ 300 de produse, atât pentru șlefuirea manuală, cât și pentru șlefuirea cu ajutorul mașinilor portabile. Au fost luate în considerare tipurile de mașini cel mai frecvent utilizate, împreună cu dimensiunile și formele de găuri. Adițional discurilor cu prindere rapidă, benzilor, colilor pe suport de hârtie sau pânză, bureților abrazivi, mopurilor mici de șlefuire sau discurilor de debitare, li s-au alăturat seturile care conțin un singur tip de produs cu diferite granulații, reprezentând o parte importantă din noua gamă de produse.

Totul stă în diversitate!

Fie că vorbim de construcții cu pereți din gips-carton, tâmplărie sau construcții metalice: gama de produse Klingspor destinate magazinelor de retail oferă micilor întreprinderi artizanale și utilizatorilor privați posibilitatea de a utiliza scule de șlefuit profesionale. Produsele sunt disponibile în magazinele specializate, în magazinele de bricolaj bine aprovizionate, dar și în magazinele online.

Inapoi la cunostintele legate de slefuire