Discul cu autofixare

În cazul unui disc cu bandă cu arici este vorba de un disc de șlefuit cu o cașerare de velur pe partea posterioară a discului. Deoarece posibilitățile de utilizare sunt aproape nelimitate, Klingspor are în portofoliu discuri cu bandă cu arici construite diferit și, prin urmare, produsul potrivit pentru fiecare aplicație.

Structura după aplicare

În cazul unui disc cu bandă cu arici este vorba de un disc de șlefuit cu o cașerare de velur pe partea posterioară a discului. Klingspor utilizează ca substrat hârtie, peliculă, plasă de nylon (plasă abrazivă) sau țesătură din bumbac. Pe partea frontală a substratului se află granulația abrazivă. Totul este posibil - în funcție de domeniul de aplicare, sunt selectate discurile de șlefuit cu tipul corespunzător de granulație.

Avantajul unui produs cu cașerare de velur este că discul de șlefuit poate fi ușor și rapid schimbat de pe discul cu bandă cu arici, de ex. la trecerea la o altă piesă de prelucrat sau alt material.


Utilizabil individual, în funcție de nevoile clientului

Deoarece posibilitățile de utilizare sunt aproape nelimitate, Klingspor are în portofoliu discuri cu bandă cu arici construite diferit și, prin urmare, produsul potrivit pentru fiecare aplicație.

Șlefuirea lemnului, a vopselei, a lacului, a șpaclului sau a metalului nu reprezintă nicio problemă. Sunt posibile, de asemenea fără efort, aplicații speciale, cum ar fi șlefuirea gelcoat-ului (construcție cu bărci și iahturi), materialor compozite (industria energiei eoliene), pereților din ghips-carton și parchetului.

Pentru aceasta discurile de șlefuire sunt echipate în mod corespunzător, de ex. cu împrăștiere semi-deschisă sau densă, cu o stratificare cu stearat sau cu un substrat de peliculă foarte flexibilă, rezistentă la rupere, în funcție de ceea ce este necesar.


Universal pentru șlefuirea cu mașini dirijate manual

Klingspor oferă discuri cu bandă cu arici în foarte multe dimensiuni și forme ale găurilor - potrivite pentru toate mașinile uzuale și livrează și discurile de susținere potrivite la cerere. Excenterschleifer mit Klettscheibe Discurile de susținere cu găuri multiple, multihole, pentru aparatul de șlefuire excentric, acoperă aproape toate modelele de găuri și este disponibil și un disc de susținere aderent pentru polizorul unghiular.

Pe lângă discurile circulare, în program există și discuri triunghiulare și în formă de fier de călcat speciale. În plus sunt disponibile alte produse cu bandă cu arici sub formă de benzi.

Klettprodukte

În plus față de programul de depozitare amplu Klingspor, clienții au posibilitatea de a comanda la cerere forme sau dimensiuni speciale ale găurilor, prin respectarea cantității minime de comandă.

Produse potrivite

Inapoi la cunostintele legate de slefuire