Vineri, 20. Octombrie 2017
Sunteţi aici > Firma 


Căutare în catalog:
Căutare cuvinte cheie:


KLINGSPOR Romänia SRL
B-dul Biruintei nr. 301 � DN 3; KM 14,4
Pantelimon, Ilfov 077145 Bucuresti

Telefon: +40-21 205 5490
Fax: +40-21 256 1597
office@klingspor.ro

 
Firma
 

KLINGSPOR - pentru ca tehnologia abrazivă să aibă un nume!

Noi, cei de la KLINGSPOR, generăm de mai bine de 100 de ani standarde internaţionale pentru tehnologia abrazivă. În centrele noastre de fabricaţie producem mai mult de 50.000 de produse abrazive, printre care produse abrazive pe diverse suporturi, discuri de tăiere, discuri de polizare, discuri şi perii abrazive pentru o diversitate de aplicaţii de şlefuire solicitate de clienţii noştrii.

Cele 36 de sedii de fabricaţie şi distribuţie ale noastre, amplasate pe tot globul, cu mai mult de 2.000 de angajaţi, fac posibilă o adaptare flexibilă internaţională la cerinţele industriilor regionale.

Pentru consultanţă internaţională avem peste 300 de colaboratori externi, ingineri şi tehnicieni cu înaltă calificare, care se deplasează cu plăcere la sediul clientului pentru o consiliere la faţa locului.

Avantajele noastre, precum calitatea, seriozitatea şi un serviciu post-vânzare perfect pentru clienţii noştrii, combinat cu tehnologia noastră productivă de ultimă oră, sunt bazele succesului neîntrerupt al produselor KLINGSPOR, care ne-au plasat pe primele locuri în ramura producătorilor de materiale abrazive.


 

Language >